Reparatii Tv Lcd Led

Reparatii TV LCD

Reparatii Tv Lcd Led

Firma noastra situata in sectorul 4 si efectueaza reparatii TV la preturi avantajoase.

Daca televizorul dumneavoastra nu mai functioneaza sau functioneaza defectuos aveti nevoie de noi! Sunati la 0764.465.265 si luati legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru mai multe detalii.

Avem o lunga si vasta experienta in depanare tv, si avem la dispozitie documentatia necesara pentru a asigura reparatii rapide, de calitate si la preturi rezonabile.

Efectuam depanare TV tip LCD si LED.

Puteti apela la ProIT Industry daca:

  • Televizorul are probleme cu sursa;
  • Televizorul nu se mai aprinde, se aprinde si se stinge imediat;
  • Televizorul are probleme de tip ssb, t-con;
  • Display-ul televizorul este defect (se vede alb, imaginea isi revine dupa 10 minute);
  • Televizorul are probleme de remanenta.

Orice interventie presupune 2 etape:

  1. Verificarea televizorului defect. Indiferent de situatie, identificarea defectului este gratuita, daca aduceti televizorul defect la sediul nostru constatarea se poate face pe loc.
  2. Depanarea propriu-zisa. Aceasta presupune inlocuirea pieselor defecte, care se poate realiza in aceeasi zi in cazul in care dispunem de ele sau ulterior, dupa procurarea lor. In cazul in care o piesa nu se gaseste in mod curent pe piata, ea poate fi achizitionata prin comanda, in timp util, de la unul din importatorii directi.

Pentru a ne fideliza clientii, am reusit in timp sa practicam preturi avantajoase pentru piese si manopera, optimizand costurile reparatiei. Dupa constatarea initiala a defectului, clientul poate decide daca doreste sau nu depanarea propriu-zisa, pentru ca sunt si situatii in care e mai rentabil sa achizitionati un televizor nou decat sa-l reparati pe cel vechi. Scopul nostru este sa obtinem preturi cat mai mici pentru reparatiile tv, astfel incat clientul sa iasa tot timpul in avantaj.

Efectuam depanare TV, pentru orice model de televizor si orice marca: Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel si altele.

Va asteptam la o constatare gratuita, pe loc.

Oferim garantie la orice lucrare intre 3 si 12 luni.

Firma noastra achizitioneaza si televizoare defecte pentru piese!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe mail sau la numarul de telefon 0764 465 265.